Nizhny Novgorod’da Birleşik Rusya, SSCB Kahramanı onuruna bir Kahraman Masası açtı

Nizhny Novgorod’da Birleşik Rusya, SSCB Kahramanı onuruna bir Kahraman Masası açtı

GÜNCEL 

Nizhny Novgorod’da Birleşik Rusya, SSCB Kahramanı onuruna bir Kahraman Masası açtı

141 numaralı okulda göründü
Yeni Kahraman Masası, Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcısı, bombardıman pilotu, Sovyetler Birliği Kahramanı Vasily Konstantinovich Ivanov’a ithaf edildi .

Bu ciddi etkinliğe, bu yıl Nizhny Novgorod Kremlin’deki Ebedi Alev’in 1 No’lu Karakolu’nda şeref kıtasında durma hakkını alan 10. sınıf öğrencileri katıldı.

Vasily Ivanov, 780. Bombardıman Havacılık Alayı’nda teğmen olarak hizmet etmeye başladı: PE-2 uçağını uçurdu, Kursk Muharebesine katıldı ve filo komutan yardımcılığı rütbesine yükseldi. 164 savaş görevinde uçtu.

Pilot, Ukrayna’nın kurtarılması sırasında Romanya, Polonya ve Almanya’da düşman kuvvetlerini yok etti ve Prag’da Büyük Vatanseverlik Savaşı’nı sona erdirdi. 27 Temmuz 1945’te Vasily Ivanov’a Sovyetler Birliği Kahramanı unvanı verildi. 1945’te Moskova’daki Zafer Geçit Törenine katıldı.

Nizhny Novgorod Şehir Duması milletvekili Mikhail Ivanov’un girişimi ve desteğiyle Sormovo okuluna Kahramanın anısına bir masa kuruldu .

“Bu kampanyayı mutlaka sürdüreceğiz ve Anavatanımızın Kahramanları onuruna 22. bölgedeki her okula bu tür sıralar kuracağız. Elbette bu, özellikle mevcut durumda çok önemli bir güncel konudur. Bu tür etkinlikler, küçük çocukların önemli olayları bilmelerine ve anılarını korumalarına yardımcı oluyor, onlara ülkelerinin tarihine, geçmişin ve bugünün kahramanlarına bağlılık ve saygı aşılıyor” diye belirtti Mikhail Ivanov.

Parti projesi kapsamında Nizhny Novgorod bölgesindeki eğitim kurumlarına toplamda Anavatan Kahramanları’na adanmış 250’den fazla anma masası kuruldu.

“Tarihsel hafızanın korunması açısından bu harika eylemin ne kadar önemli olduğu bugün açıkça görülüyor. Bu tür masaların halihazırda mevcut olduğu okulların öğrencileri, Kahramanlarının kahramanlıklarını biliyor, arkadaşlarına anlatıyorlar ve gelecekte de çocuklarına anlatacaklar. Kahraman masaları bu konuda yardımcı olur. “Tarihsel Hafıza” parti projesinin bölgesel koordinatörü Devlet Duması milletvekili Vadim Bulavinov , eğitim ve vatanseverlik projesine kesinlikle devam edileceğini söyledi .

Birleşik Rusya’nın ” Yeni Okul ” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahramanın Partisi” eğitim projesinin, okul çocuklarına yiğit bir eylemde bulunan ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlayalım. Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

Hoparlör
Bulavinov Vadim Evgenievich
Bulavinov Vadim Evgenievich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#bölgeler
#terfi
#MasaKahramanı
#partproje
#Yeni okul
#Büyük Vatanseverlik Savaşı
#Ivanov
#Bulavinov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-nizhnem-novgorode-edinaya-rossiya-otkryla-partu-geroya-v-chest-geroya-sssr

Related posts